14.12.2021

Остават 4 седмици до крайния срок за регистрация за „Наградите на БАИТ“ за 2021 г.

По традиция кампанията и церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев

Към момента кандидатури са подадени в 4 от категориите на конкурса. Традиционно най-много са участниците, които се надпреварват за Образователна награда. Същият брой подадени кандидатури има и в Журналистически принос към момента.

Все още очакваме кандидатури за STARTUP компания, Успешен български ИКТ продукт/услуга и Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика.

Кандидатстването е отворено до 11 януари 2022 г. Регистрацията е безплатна на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват:

  • Преподаватели или образователни институции - в категория „Образователна награда“;
  • Ученици или студенти – в категория „Младежка награда“;
  • Журналисти – в категория „Журналистически принос“;
  • Публични администрации (държавни или общински) - в категория „Публична администрация“;
  • STARTUP компании;
  • Български компании – разработчици – в категория „Успешен български ИКТ продукт/услуга“;
  • Компании, регистрирани в България, с успешно внедрено ИКТ решение, което е ново за българския пазар - в категорията „Успешен ИКТ проект в полза на българската икономика“.

Условията за участие са публикувани на: https://bait-awards.bg/pages/Rules/

Наградата за специален принос се връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури.

Отличените в конкурса ще получат пакет за Agile Project Management MultiTraining програма, който включва 8 семинара с фокус върху конкретна тема от сферата на управление на проекти с гъвкави методологии, осигурени от bTalks Live Training Platform; 4 продукта „Сиела Норма“ и 4 ваучера, за чиято стойност спечелилите ще могат да закупят книги от книжарници „Сиела“. Ардес Информационни Технологии (Ardes.bg) ще осигурят на наградените различни електронни устройства.

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония на 24 февруари 2022 г.

Дата: 14.12.2021

Източник: БАИТ

Прочетено: 2425