04.04.2022

Вече е достъпен въпросникът за кандидатстване в Националния конкурс "Най-зелените компании в България 2022".

За 12-та година уникалната класация на b2b Media ще оцени и отличи най-зелените компании, опериращи в България. Малки или големи - компаниите могат да кандидатстват, стига да покажат, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин. В предизвикателните времена на последните две години предизвикваме бизнесите с устойчиви политики и кампании да подадат своите кандидатури в най-престижната надпревара за Зелени Оскари.

Компаниите, които са се включили до този момент надвишават 800 и всички те са отчели постигането на "зелени" цели и реализирането на устойчиви корпоративни стратегии.

Събитието е за компаниите, които и през 2021-2022, дори и в условията на бизнес предизвикателства и всевъзможни затруднения, имат зелени кампании, инициативи, инвестиции или устойчво развитие и самоинициират действия и каузи за по–здравословна среда.

КАНДИДАТСТВАЙ!  

Конкурсът натрупа своята история за повече от десетилетие и се утвърди като една уникална инициатива за България, дори и в периоди на пандемия и бизнес предизвикателства, каквито преживяхме през 2020-2022.

Идеята зад него е да бъдат отличени и надградени усилията на компании, общини, неправителствени организации, медии и конкретни личности за постигането на устойчиви цели и корпоративно-отговорни стратегии. 
 
Надпреварата е за тези, които имат зелени идеи, кампании, събития, инициативи или инвестиции и самоинициират действия и каузи за по–чиста, по-здравословна и по-устойчива среда.
 
В новото си издание тази година събитието е допълнено със специален Зелен приз на ОББ, както и нови категории, които отразяват усилията на бизнесите в условията на предизвикателства от различно естество.
 
Сред членовете на журито е и Владимир Димитров - експерт "Индустрия и околна среда" при Българската стопанска камара.
 
Официалната церемония ще се проведе на 13 май 2022 г., когато класираните на първите места в основните и допълнителните категории ще получат своите отличия.
 

Дата: 04.04.2022

Източник: b2b Media

Прочетено: 1050