01.07.2022

Най-новата съвместна инициатива на Фондация “Е-комерс Съксес” и Стопански факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски", подкрепена от Българска Е-комерс Асоциация (БЕА) е "E-Success" фото и видео студио.

Студиото е разположено на четвъртия етаж в сградата на Стопански факултет на СУ, бул. „Цариградско шосе“ 125, бл.3., гр. София и е оборудвано с необходимата техника и осветление за видео стрийминг, видео заснемане и фото заснемане.

Фондацията и Центърът за образователни услуги към СУ „Св. Климент Охридски“ си сътрудничат в съвместното провеждане на следдипломната квалификация „Електронна търговия и дигитализация на търговската дейност“ (с две проведени издания до този момент).

Фондация Е-комерс Съксес и Стопански факултет към СУ „Св. Климент Охридски“ в партньорство с БЕА си партнират за провеждането на дисциплините е-бизнес (бакалаври), м-бизнес (магистри) и електронна търговия (магистри), като фондацията осигурява гост-лектори, менторска подкрепа, хостинг услуги за практически проекти на студентите и бизнес предприемачите. Най-често това са електронни магазини или изпълнени дигитални маркетингови стратегии в социалните мрежи или „Моят бизнес“ в Гугъл.

“E- Success Studio” в Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“ предоставя добавена стойност на студенти и млади предприемачи чрез безплатен достъп до студиото за целите на техните студентски и предприемачески проекти - продуктова фотография, видео съдържание и видео стрийминг и дава възможност на влогъри да излъчват своите предавания от студиото.

Студиото ще си партнира с Високотехнологичния бизнес център на Софийски Университет в предоставянето на инкубационни услуги за предприемачи в сферата на електронната търговия.

По време на откриването на студиото беше обявено българското участие в Световната купа по предприемачество (www.entrepreneurshipworldcup.com).Предприемачите от България могат да кандидатстват до 19 август 2022 г.

Видео-серията „Да успееш, без да напускаш България“ от кратки видеа с фокус към успешни и вдъхновяващи истории на успели онлайн микро, малки и средни бизнеси, преминали обученията, също ще се реализира в “E-commerce Success Studio”. Целта е да се мотивират бизнесите да планират свое онлайн присъствие и онлайн бизнес, като се възползват от новите възможности и с подкрепата на Фондация Е-комерс Съксес да се превърнат в успешни е-бизнеси.

Фондацията осигурява техническа подкрепа на преподавателите, на обучаемите и студентите, които желаят да ползват студиото безплатно за техните проекти и осигурява логистична и менторска подкрепа на студентите в курсовете по е-бизнес, м-бизнес и електронна търговия. В партньорство с преподаватели от Стопанския и други факултети ще изготвят видео и друго електронно съдържание за курсовете и следдипломните квалификации.

ПРЕМИУМ партньор на Фондация Е-комерс Съксес и Стопански Факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски" в изграждането на "E-commerce Success" студио е eMAG.bg.

 

 

 

 

Дата: 01.07.2022

Източник: Bulgarian E-commerce Association

Прочетено: 789