01.06.2023

Излезе от печат бр. 14 на сп. Noblesse Oblige - издание на Българската стопанска камара.

Темата на настоящия брой е “От производител до потребител” и всеки материал е подчинен на идеята да сме Ви полезни при взимане на решение, когато застанете пред щанда, когато мислите с карта или кеш да платите, когато не знаете кое откъде идва и колко труд стои зад неговата изработка или пък колко смисъл има в повторната употреба на дрехи и стъклени бирени бутилки…

Още в началото Ви предупреждаваме, за да няма разочаровани: не говорим за цени, наблегнали сме на ценности!

В този брой ще се понесете върху чипровските килими, изтъкани от потомствен килимар, ще разберете коя е тайната на добрия хляб от българка, която оставя живота в САЩ, за да прави печива в село Чавдар, ще научите кое е качественото мляко, а габровски производител на обувки ще Ви каже от първо лице коя е добрата обувка.

На страниците на списанието ще се срещнете с кмета на община Чипровци, с президента на Американо-българската бизнес асоциация, с главния управител на Германо-Българската търговска камара, с председателя на Фондация за модерно образование и със служебния министър на туризма, който ще Ви разкрие какъв турист е самият той и къде би прекарал лятната си ваканция.

Подготвили сме любопитна информация за родни производства, за които се знае малко - от козметичния до IT бранша, през гъбите шийтаке от Карлово до стридите от Кранево. В този брой сме заедно с българския конкурент на Microsoft – MobiSystems,  и с ДАВИД Холдинг АД, с които сме подготвили специална безплатна услуга за членовете на БСК в подкрепа на дигитализацията на техния бизнес.

Разглеждаме без страх темата за данъците, представяме данни за износа на България и споделяме последното проучване за потребителските нагласи. Намерили сме място за актуалните проекти, за отворените възможности за финансиране, за предстоящите събития... Разбира се, страниците не стигат, затова Ви представяме и сезона на БСК в снимки – сезон, в който Камарата отпразнува 43 години от своето учредяване.

Пожелаваме Ви приятно четене и Ви благодарим за доверието! То си остава най-голямата добавена стойност за продукта.

 

Екипът на списание Noblesse Oblige

Приятно четене!

___________

Вижте всички статии ТУК!

Ако желаете да заявите доставка, направете го ОТТУК!

ISSN 2683-1058

Издател: Издателска къща „Божидар Данев“ ЕООД

Печат: ФолиАрт ООД

Дата: 01.06.2023

Източник: БСК

Прочетено: 454