01.06.2023

Излезе новият брой на месечния бюлетин "Готови за дигитална трансформация".

Бюлетинът се издава в рамките на едноименния проект, осъществяван от БСК, в партньорство с Министерството на труда и социалната политика (МТСП) и Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ). Проектът е финансиран със средства от Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“ 2014-2020 и цели повишаване на специфичните дигитални умения на работната сила в 16 икономически дейности/поддейности по КИД 2008.

Бюлетинът включва, както публикации за дейности по проекта, така и информация за процесите на дигитална трансформация в България, Европа и света, предстоящи събития в сферата на дигитализацията, анализи, коментари, корпоративни новини и новини от институциите, новости в технологиите и др.

Абонаментът за бюлетина е безплатен. За този, както и за останалите бюлетини на БСК, можете да се абонирате ТУК. Преди да заявите абонамент, е необходимо да имате регистриран потребителски профил за сайта на БСК – регистрацията е безплатна и е при спазване на изискванията за защита на личните данни.

 

Дата: 01.06.2023

Източник: БСК

Прочетено: 701