Охрана на обекти на ЕСО
20 млн. лв.

"Електроенергиен системен оператор" ЕАД обяви обществена поръчка за денонощна въоръжена физическа охрана на площадките на подстанции 110, 220 и 400 кV, площадките на открити и закрити складове и административните сгради в централното управление на дружеството, на мрежовите експлоатационни райони (МЕР), мрежовите експлоатационни подрайони (МЕПР), на въздушните електропроводни линии към съответния МЕР и др. Поръчката е разделена на 4 обособени позиции: първата е за обекти на територията на МЕР в Русе, Шумен, Варна и Горна Оряховица; обекти на територията на МЕР в Монтана, София-град, София-област и Плевен; третата е за обекти на територията на МЕР в Хасково, Пловдив,  Благоевград, Стара Загора и Бургас; последната позиция включва въздушни електропроводни линии (110 кV, 220 кV и 400 кV) на ЕСО ЕАД. Поръчката е с прогнозна стойност 20 млн. лева и е за 4 години. Първите три обособени позиции са по 6 млн. лева, а последната е за 2 млн. лв. без ДДС. Финансовите изисквания към кандидатите са за наличие на собствен ресурс от поне 1.5 млн. лева за първите три позиции и 0.5 млн. лева за четвъртата позиция. Участниците трябва да са извършвали охрана на поне един сходен стратегически обект за последните три години. Оферти се набират до 5 януари 2015 г.

Доставка на регулатори на налягане за природен газ
3 млн. лв.

"Софиягаз" ЕАД търси доставчик на регулатори на налягане за природен газ по четири обособени позиции. Регулаторите са предназначени за технологичните потребности на газоразпределителните дружества "Софиягаз" ЕАД, "Овергаз-изток" АД, "Овергаз-запад" АД, "Овергаз-юг"АД и "Овергаз-север" ЕАД. На основание на рамков договор всеки възложител ще сключи договор с избрания доставчик, по който ще бъдат доставяни заявените количества регулатори. Прогнозната цена за цялата поръчка е близо 3 млн. лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 4 години. Участниците трябва да разполагат със собствен финансов ресурс от поне 5% от стойността на позицията, за която кандидатстват, да са изпълнявали сходни доставки за последните три години. Оферти се набират до 18 декември.

Пощенски услуги за НОИ
2.4 млн. лв.

Националният осигурителен институт (НОИ) обяви поръчка за предоставяне на пощенски услуги за нуждите на Централното управление и териториалните поделения на Националната агенция за приходите. Предметът включва предоставяне на пощенски услуги и обхваща универсална пощенска услуга съгласно чл.34 от Закона за пощенските услуги и неуниверсалните пощенски услуги "Известие за доставяне", "Наложен платеж", "Пощенски парични преводи" и "Доставка на адреса на получателя". Стойността е 2.4 млн. лева без ДДС, а срокът за изпълнение е 2 години. Участниците трябва да са изпълнявали сходни поръчки през последните три години за поне 900 хил. лв., да имат валиден лиценз за универсална пощенска услуга. Кандидатите трябва да предоставят декларация, че имат развита мрежа, включваща всички областни градове и населени места на територията на България, в които се намират Централното управление, териториалните поделения на НОИ, техните филиали и офиси. Оферти се набират до 13 януари следващата година.

Храна за детските градини в столичния район "Триадица"
1.75 млн. лв.

Столична община, район "Триадица", обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти за нуждите на детските заведения на територията на района за 36 месеца. Доставките са за: 1. ЦДГ 87 "Буката" 1463, ул. "Цар Петър I" 5; 2. ЦДГ 129 "Приказен свят" 1408, ул. "Косово поле" 3; 3. ЦДГ 167 "Малкият принц" 1408, ул. "Балша" 68; 4. ОДЗ 2 "Звънче" 1404, ул. "Златишки проход" 57; 5. ОДЗ 7 "Детелина" 1404, ул. "Деян Белишки" 44; 6. ОДЗ 43 "Талант" 1404, ул. "Георги Измирлиев" 20; 7. ОДЗ 127 "Слънце" 1408, ул. "Дедеагач" 42; 8. ДЯ 21 "Бон-бон" 1408, ул. "Ст. Малинов" 2; 9. ДЯ 35 "Вълшебство" 1404, ул. "Орехова гора" 11. В обхвата на поръчката влизат доставките на хляб, млечни продукти, месо и месни продукти, плодове, вкл. черупкови, зеленчуци, консервирани плодове, замразени зеленчуци. Прогнозната стойност е 1.75 млн. лв. без ДДС за тригодишния срок на договора. Към кандидатите няма финансови и икономически изисквания. Участниците трябва да са изпълнявали доставки на хранителни продукти за детски градини и/или социални заведения през последните три години, както и да разполагат със собствени или наети складови и хладилни помещения и товарни автомобили. Оферти се набират до 20 януари 2015 г.

Довършителни работи по водопроводната мрежа на Белово

1.26 млн. лв.

Белово обяви обществена поръчка за избор на изпълнител за извършване на строителни работи по инвестиционен проект "Реконструкция и подмяна на вътрешна водопроводна мрежа – гр. Белово – I и II етап". Поръчката се финансира със средства от държавния бюджет чрез Предприятие за управление на дейностите по опазване на околната среда (ПУДООС) и съфинансиране от община Белово. Прогнозната стойност е 1.26 млн. лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 4 месеца. Участниците трябва да разполагат със собствен финансов ресурс от поне 200 хил. лв. и да са изпълнявали сходни договори през последните 5 години. Те е необходимо да разполагат с минимално строително оборудване, транспортни средства и механизация съобразно документацията. Оферти се набират до 30 декември.

Ремонт на затворническо общежитие в с. Разделна
1.2 млн. лв.

Главна дирекция "Изпълнение на наказанията" обяви обществена поръчка за обновяване и модернизация на затворническо общежитие в с. Разделна към затвора във Варна. Тя е част от проект "Подобряване на стандартите в затворите и арести чрез ремонтиране на инфраструктурата, за да се осигури зачитане на човешките права", финансиран от Норвежкия финансов механизъм 2009-2014. Подадените в общата количествена сметка видове и количества работи са фиксирани и задължителни за изпълнение. Прогнозната стойност е 1.2 млн. лв., а срокът за изпълнение е 240 дни. Участниците трябва имат достъп до финансов ресурс от поне 150 хил. лв., както и да са изпълнили за последните 5 години три или повече строителства - ново строителство или основен ремонт и/или реконструкция и/или преустройство на сгради, като поне едното от тях трябва да е на сграда с разгъната застроена площ над 2000 кв.м. Оферти се набират до 19 януари 2015 г.

Прочетено: 1287