Доставка на радиоактивни лекарства за Министерството на здравеопазването
2.4 млн. лв.

Министерството на здравеопазването обяви обществена поръчка за доставка на радиоактивни лекарствени продукти, радиофармацевтици, радионуклеидни генератори, китове и радионуклеидни прекурсори за 2015 г. Поръчката е разделена на 45 обособени позиции съгласно техническата спецификация. Прогнозната стойност за всички позиции е 2.372 млн. лв. без ДДС, а крайният срок за изпълнение е 29 февруари 2016 г. Участниците трябва да имат валидно разрешение за търговия на едро с лекарствени продукти и разрешение за търговия на едро с медицински изделия (важи за всички обособени позиции от №14 до №45 вкл.); да нямат регистрирани инциденти/потенциални инциденти през последните две години, както и блокирани или изтеглени партиди за същия период; да притежават валиден сертификат за внедрена система по качеството ISO 9001:2008 и/или ISO 13 485:200Х, или еквивалентен сертификат за всички обособени позиции от №14 до №45 вкл., и др. Оферти се набират до 7 януари.

Реконструкция на ВиК мрежа в с. Върбина
771 хил. лв.

Oбщина Мадан обяви обществена поръчка за изграждане и реконструкция на обект: "Вътрешна водопроводна мрежа на с. Върбина – I етап". Предвидените дейности са: рязане на асфалтова настилка и заливане на фуги с битум - 3950 м; извозване на земни и скални почви - 4490 м3; доставка и полагане натрошен камък за пътна основа - 662 м3; доставка и засипване изкопи с нестандартна баластра и уплътняване - 4052 м3; доставка и полагане на асфалтобетон (неплътен) - 346.20 т; доставка и полагане на асфалтобетон (плътен) - 232.80 т; направа на опорни блокове - 162 бр; доставка и полагане на ПХ 70/80 комплект - 25 бр; сградни водопроводни отклонения - 249 бр.; изпитване и дезинфекция на водопроводи - 3488 м. Прогнозната цена е 771 хил. лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 8 месеца. Участниците трябва да разполагат с поне 100 хил. лв. собствен финансов ресурс и да имат изпълнен сходен договор за последните пет години за водопроводни мрежи с обем не по-малко от 3400 л.м. Оферти се приемат до 12 януари.

Отпечатване на билети за метрото
670 хил. лв.

Общинското дружество "Метрополитен" ЕАД обяви поръчка за отпечатване и доставка на ценни образци - ролкови хартиени карти за еднократно пътуване с метро на територията на Столична община, съгласно одобрени от възложителя технически изисквания. Прогнозното количество на необходимите билети за период две години е около 65 000 000 бр. То е ориентировъчно и не е предмет на договора като количества, неустойки, плащания и т.н. Доставките ще се извършват на база периодично съставени писмени заявки. При изпълнение на поръчката трябва да се спазват следните правила: хартията, върху която се отпечатват билетите, да е с висока степен на защита, отговаряща на одобрените от възложителя технически изисквания; при промяна на вида на билетите, посочен в Приложение 4, вследствие промяна на утвърдената цена цената на отпечатване се приравнява по размер на цената на образците, посочена в офертата на изпълнителя. Към участниците няма финансови и икономически изисквания. Те трябва да имат изпълнени сходни поръчки през последните три години. Оферти се набират до 26 януари.

Модернизация на системи за мониторинг на летище София
620 хил. лв.

"Летище София" ЕАД обяви обществена поръчка за осъвременяване на системата за мониторинг на авиационния шум и наблюдение на траекториите на полетите, разширяване на функционалността й и абонаментно обслужване и поддръжка за срок от четири години. Тя включва осъвременяване и разширяване на функционалността на системата за мониторинг на авиационния шум при максимално запазване на вложените до момента в системата инвестиции; абонаментно обслужване и поддръжка; ежегодно калибриране; експертна ежегодна оценка на шумовото въздействие върху град София вследствие дейността на летище София. Всички изисквания за обема, качеството, начина на изпълнение, периодичността и дейностите са отразени в техническо задание към документацията. Всеки кандидат трябва да направи предложение за цялостно изпълнение на поръчката. Кандидатите трябва да представят списък на доставките и услугите в областта на акустиката (шум, вибрации), изпълнени през последните 3 години. Той трябва да е придружен от минимум 3 удостоверения за добро изпълнение. Оферти се приемат до 12 януари.

Геомеханично симулиране на Чиренски резервоар (газовото хранилище)
600 хил. лв.

"Булгартрансгаз" ЕАД обяви обществена поръчка за извършването на геомеханично симулиране на Чиренския резервоар. Преди самата симулация изпълнителят трябва да създаде геомеханичен модел на геоложкото пространство на чиренската площ. Геомеханичното симулиране на чиренската площ ще позволи прогнозиране на възможността за разхерметизиране на разломните зони при експлоатационните налягания, в условията на които ще се осъществява добив и нагнетяване на разширеното газово хранилище; прогнозиране херметичността на покривката на газонаситения резервоар и определяне на критичните условия за разхерметизиране при изменение на резервоарното налягане от 70 до 180 бара; прогнозиране поведението на цимента зад експлоатационните колони на съществуващите сондажи, като се набележат най-уязвимите, при които е възможно разрушаване на цимента, и др. Прогнозната цена е 600 хил. лв., а срокът за изпълнение е 210 дни. Към кандидатите няма икономически и финансови изисквания. Те трябва да са изпълнили поне две сходни поръчки през последните 3 години, като под сходна поръчка се разбира създаване на геомеханичен модел и провеждане на геомеханично симулиране с лицензиран софтуерен продукт. Оферти се набират до 14 януари.

Ремонт на площадка и парк в Бургас
555 хил. лв.

Община Бургас обяви поръчка за реконструкция на спортна площадка в жк "Славейков" и благоустрояване и паркоустрояване на районен парк "Лазур", разделена на две обособени позиции. Прогнозната цена е 555 хил. лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 90 дни. Към участниците няма финансови и икономически изисквания. Те трябва да имат опит с изпълнението на сходни поръчки през последните пет години. Цената има 50% тежест при избора на изпълнител, срокът - 10%, а техническото предложение - 40%. Оферти се набират до 22 януари.

Доставка на пикапи за "Мини Марица-изток"
500 хил. лв.

"Мини Марица-изток" ЕАД обяви поръчка за доставка на 12 лекотоварни автомобила пикап с двойна кабина 4х4. Техническите характеристики на автомобилите и необходимото оборудване са описани в техническа спецификация към документацията за участие. Срокът за изпълнение на поръчката е 9 месеца. Към кандидатите няма финансови и икономически изисквания. Ако са само доставчици, те трябва да са оторизирани от производителя на предлаганите машини или негов представител да продават продукцията му. Участниците трябва да имат възможност да извършват гаранционното обслужване на предлаганите машини. Оферти се набират до 15 януари.

Прочетено: 1203