Доставка на медицинска апаратура
16.6 млн. лв.

Министерството на здравеопазването обяви обществена поръчка за закупуване на апаратура за хеликална терапия за нуждите на СБАЛ по онкология, София, и роботизирана система за стереотактична радиохирургия в УМБАЛ "Св. Георги" ЕАД, Пловдив. Доставката се финансира с 16.6 млн. лв. по Оперативна програма "Регионално развитие" 2007-2013 г., но финансирането още не е осигурено. Договор с избрания изпълнител ще бъде сключен след осигуряване на средствата. Поръчката е разделена на две обособени позиции - една за София и една за Пловдив. Кандидатите могат да участват и за двете позиции. В обхвата й са включени още инсталиране, монтаж, настройка, подробно изпитване, контрол на качеството, пускане в действие и предаване за експлоатация с всички необходими за експлоатацията принадлежности и консумативи; обучение за работа с доставеното медицинско оборудване; гаранционно обслужване и профилактика. Срокът за изпълнение е 32 месеца. Към кандидатите няма финансови изисквания, те трябва да притежават сертификат за качество за търговия с медицински изделия, разрешение за търговия на едро с медицински изделия и др. Оферти се приемат до 26 февруари.

Охрана за Агенция по заетостта

1.9 млн. лв.

Агенция по заетостта обяви обществена поръчка за осигуряване на физическа охрана и охрана със СОТ. В обхвата й са включени охрана с физическа сила и СОТ; дневен пропускателен режим; изграждане на сигнално-охранителна система – в случаите на присъединяване на нов обект или в случай че обектът, за който е предвидена охрана със СОТ, няма изградена сигнално-охранителна система; профилактика, ремонт, поддръжка и експлоатация на вече изградените сигнално-охранителни системи на административните сгради на ЦА, ДРСЗ и съответните териториални поделения и филиали. Поръчката е за 3 години и е с прогнозна стойност 1.91 млн. лв. без ДДС. Към участниците няма финансови и икономически изисквания. Те трябва да са изпълнили през последните три години поне три сходни поръчки, да притежават собствен валиден лиценз за радиочестота с национално покритие и валиден лиценз за извършване на частна охранителна дейност. Цената има 60% тежест при избора на изпълнител, а техническото предложение - 40%. Оферти се набират до 26 февруари.

Техническо обслужване на самолети на Авиоотряд 28

1.85 млн. лв.

Авиоотряд 28 обяви обществена поръчка за техническо обслужване по форми C Check, отстраняване на откази и дефекти, модификации и извънпланови работи на самолет Airbus, двигатели CFM 56-5B6/P, спомагателна силова установка HONEYWELL, собственост на звеното за полети на властта. В обхвата на поръчката влизат още доставка/замяна и сертификация на компоненти, агрегати и консумативи за същите самолет, двигатели и силова установка. Техническото обслужване и доставката на компоненти са отделени в две обособени позиции. Участниците могат да подават оферти и за двете обособени позиции. С избрания изпълнител ще бъде сключено рамково споразумение за 4 години. Прогнозната стойност за цялата поръчка е 1.85 млн. лева без ДДС. Към участниците има изискване за финансов ресурс в размер не по-малко от 150 хил. евро за първа позиция, 300 хил. евро за втора или 450 хил. евро за двете. Кандидатите за първата позиция трябва да имат валиден лиценз "Летателна годност", в който има вписана разрешена дейност техническо обслужване. Кандидатите за втората трябва да предоставят списък на доставките, които са еднакви или сходни с предмета, изпълнени през последните три години. Оферти се приемат до 16 февруари.

Ремонт на пътната мрежа в Карлово
840 хил. лв.

Карлово обяви обществена поръчка за рехабилитация на общинска пътна мрежа и текущ ремонт на улични пътни настилки в града и в населените места в общината по обособени позиции. Първата е рехабилитация на общинска пътна мрежа; втората е за текущ ремонт на улични пътни настилки в Карлово (вкл. кв. Сушица); третата е за текущ ремонт на уличната мрежа в населените места (без общинския център). Първата позиция е с прогнозна стойност 340 хил. лв. без ДДС, втората - 166 хил. лв, а третата - 333 хил. лв. Срокът за изпълнение е 4 месеца. Към кандидатите няма финансови и икономически изисквания. Те трябва да са изпълнили минимум 3 договора за строителство, което е еднакво или сходно с предмета на поръчката за последните 5 години, да имат подходящ квалифициран персонал и строителна механизация и оборудване. Срокът за изпълнение има 40% тежест при избора на изпълнител, цената - 30%, организацията на изпълнение - 20%, гаранционният срок - 10%. Оферти се набират до 12 февруари.

Офиси за нуждите на дирекция "Парк Централен Балкан"

520 хил. лв.

Дирекция "Национален парк Централен Балкан" обяви обществена поръчка за изграждане, обзавеждане, оборудване, благоустрояване на паркови офиси в Павел баня и Калофер, разделена на две обособени позиции. Кандидатите могат да участват и за двете. Всяка обособена позиция включва изграждане на обществена сграда със съответните административни, складови, обслужващи и технически помещения и площи, приемна, оборудвана и обзаведена многофункционална административна зала, канцеларии, помещения за персонал, сервизни помещения, гараж, складови помещения, технически помещения; градинско обзавеждане, техническа инфраструктура и др. Прогнозната стойност за двете позиции е 520 хил. лв. без ДДС, а срокът за изпълнение е 180 дни. Участниците трябва да са изпълнявали сходни поръчки през последните пет години и да имат достъп до финансов ресурс не по-малко от 50 000 лв. Оферти се набират до 16 февруари.

Прочетено: 818