УВАЖАЕМИ КОЛЕГИ,

Най-учтиво Ви каним да вземете участие в анкетно проучване на НЦИОМ - Национален център за изучаване на общественото мнение и Българска стопанска камара - съюз на българския бизнес (БСК). Изследването се провежда сред фирми, членки на БСК.

Интересуваме се от Вашето мнение за състоянието на бизнеса в България в условията на икономическа криза. Особено важни са оценките Ви за мерките на правителството за справяне с неблагоприятните последици от икономическата криза, както и очакванията Ви за излизане от нея.

За Българската стопанска камара - съюз на българския бизнес (БСК) и нейните членове е изключително важно да имаме реална и актуална картина за състоянието на икономическата среда в условията на криза поради необходимостта да вземаме  информирани решения за развитието на нашия бизнес.

Разчитаме да отделите не повече от 10 минути от Вашето ценно време, за да попълните анкетата в електронен формат и да ни я върнете до три дни след получаването й на ел. поща: teya@bia-bg.com.

Обръщаме Ви внимание, че анкетното проучване е анонимно, поради което можете да изразите свободно Вашето мнение, без да вписвате лични данни.

В отговор на проявената от Вас отзивчивост поемаме ангажимента да Ви информираме за обобщените резултати от анкетното проучване.

Предварително Ви благодарим за участието и подкрепата на новата инициатива на БСК!

Прочетено: 819