На 06.04.2012 г., от 11.00 ч., в Конферентната зала на Българската стопанска камара (гр. София, ул. „Алабин” №16-20, ет. І) Българската асоциация за правна защита на фирмите и БСК организират работна среща за обсъждане на нарастващите проблеми по прилагане на ЗДДС и ДОПК и невъзстановяване на дължим данъчен кредит по ДДС. Ще бъдат дискутирани и предложения за предприемане на спешни мерки и промени на законодателството.

Българската асоциация за правна защита на фирмите и БСК канят представители на всички засегнати браншови и неправителствени организации, работещи в подкрепа на българския бизнес, да се включат в дискусията и да подкрепят предложенията за законодателни промени и за спешно прилагане на мерки срещу измамите с ДДС и невъзстановяване на дължим данъчен кредит на коректните  предприятия и търговци.

Предварителни становища и предложения можете да изпращате
на адрес ios@bia-bg.com
или alp.2011@abv.bg.

За допълнителна информация:
Тел.  0889 888 616 – Българска асоциация за правна защита на фирмите
Тел. 02 981 69 98 или 02 932 09 21 – Българска стопанска камара

Приложение (в прикачения по-долу файл): Предложения на Българската асоциация за правна защита на фирмите и Българската стопанска камара за спешни мерки и законодателни промени срещу измамите с ДДС и невъзстановяване на дължим данъчен кредит
 

Прочетено: 131