Точно преди две години, на днешната дата, БСК стартира изцяло обновения си институционален сайт. За изминалото време екипът, който се грижи за сайта, активно го развиваше по отношение на функциите и съдържанието.

Най-новата функционалност, от която потребителите могат да се възползват от днес (20 декември 2017 г.), е възможността да се абонират за актуализации в сайта в избрани от тях рубрики.

Всеки абонат ще получава в 18.00 часа, на посочена от него електронна поща, бюлетин с публикациите в сайта на БСК от последните 24 часа. Бюлетинът ще съдържа само публикации от тематичните раздели, посочени като желани от съответния потребител.

Възможност за абонамент ще имат само регистрираните потребители, като регистрацията и абонаментите са безплатни.

Освен безплатни абонаменти, регистрираните потребители могат да изпращат чрез сайта коментари, сигнали, предложения, запитвания и др., които се обработват своевременно и получават адекватен отговор, благодарение на специално разработената за целта система за вътрешен контрол върху бързината и ефективността на реакциите на съответните отговорни лица.

Важно е да се отбележи, че БСК е сертифицирана по системата за информационна сигурност ISO/IEC 27001:2013.

Екипът на БСК се надява, че новите възможностите на сайта ще провокират потребителите към повече активност и по-висока степен на ангажираност към актуалните проблеми на икономиката. Осигуряваме Ви пространство, в което имате свободата да споделяте своите проблеми и идеи, както и да потърсите нужната Ви експертна помощ. Възползвайте се!

Прочетено: 1690