ИКЕМ стартира партньорство за обучение по електромобилност с WIFI България.

Курсът „Електромобилност- Въведение“ е основополагащ, интензивен семинар, кой-то представя сред широка аудитория темата за електромобилността, навлизащите тех-нологии за електрическо задвижване на автомобили и други превозни средства.


По време на курса на разбираем език се представят различните видове хибридни и електрически двигатели, източници на енергия, специфики на електромобилите, под-дръжката и презареждането им, предимствата и недостатъците им, приемането им от пазара и техния екологичен отпечатък. Завършилите курса ще могат да се ориентират по-лесно в предлаганите на пазара електромобили и да преценят как най-добре да се възползват от тях.

Курсът е продалъжение на взаимодействието, след подписания меморандум за сътрудничество с  WIFI България  на 12-09-2017г.

Страните по меморандума се договориха да сътрудничат в сферата на професионалното образование и обучение,  да работят по общ модел за обучителни програми за нуждите на електрическата мобилност в България, както и да обменят експертиза и ресурси по темата.

РЕГИСТРАЦИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ОБУЧЕНИЕТО
Регистрационен формуляр

Прочетено: 4985