Международното висше бизнес училище предлага възможност за повишаване на квалификацията на служителите на членуващи в БСК компании. Магистърските програми са подходящи за изграждането на ключови компетенции, както и за преквалификация.

Поради големия интерес, Международното висше бизнес училище продължава до 09.02.2023 г. приема в четири магистърски програми:

  • „Бизнес психология“ – магистрите придобиват умения и компетенции, необходими за подобряването на работната среда като разработването на програми за лидерство, оценка и обучение на настоящи и бъдещи служители, разрешаване на междуличностни проблеми и др.
  • „Дигитален маркетинг“ – фокусът на програмата е върху диференцирането на организациите и техните брандове в интернет пространството, разработването на дигитални маркетингови стратегии, привличането и задържането на клиенти в онлайн пространството.
  • „Предприемачество и иновации“ – насочена към придобиването на стратегическо мислене и овладяването на инструментите за генериране на иновативни идеи и тяхната успешна реализация.
  • „Управление на проекти“ – програмата е ориентирана към придобиването на знания и умения за идентифициране и управление на риска, рационализиране на процесите, ефективно разпределение на ресурсите, интелигентното бюджетиране, мониторинг и контрол на резултатите.

Обучението е предимно в дистанционна форма и всеки работещ може да се обучава в удобно за него време, без да нарушава професионалните си ангажименти.

Допълнителна информация за условията за кандидатстване може да бъде получена на сайта на Международното висше бизнес училище: https://ibsedu.bg.

Прочетено: 521