Близо 450 посетители от 25 държави събра тазгодишното издание на една от най-очакваните SEO конференции в Източна Европа - SERP Conf. Гости и лектори от 3 континента бяха посрещнати с тъпани, гайди и силна емоция. На 12 октомври в зареждащата атмосфера на Интер Експо Център събитието събра едни от най-вещите специалисти в SEO и дигиталния маркетинг. С прецизен подбор от лектори и теми, вариращи от AI до E-commerce и SEO, SERP Conf. 2023 г. се превърна от дигитална конференция в иновативно изживяване. БСК беше сред партньорите на SERP Conf. 2023, като я подкрепи институционално.

SERP Conf. 2023 беше структурирана в пет панела. Във всеки един лекторите представиха различни области от дигиталния маркетинг. Най-ценното за аудиторията обаче бяха споделените примери и решения, които посетителите можеха веднага да приложат във всекидневната си работа. Ето и имената на панелите и специалистите, които взеха участие в тях: 

  • Technical SEO – Петър Николов (Mobilio) и Мария Георгиева (Payhawk)
  • eCommerce SEO – Natalia Witczyk, Begum Kaya (BK Solutions) и Евгени Йорданов (NEXT BASKET)
  • AI & SEO – Koray Tuğberk GÜBÜR (Holistic SEO & Digital), Калин Каракехайов (Seo.Domains, Edoms.com), Димитър Димитров (Inbound.bg)
  • Python & SEO – Olesia Korobka (Fajela) и Дидо Григоров (Serpact)
  • Future of SEO – Христина (Тина) Мангелова (Growth Skills), Craig Campbell (Craig Campbell Company) и Judith Lewis (DeCabbit Consultancy)

Никола Минков, изпълнителен директор на Serpact, SERP Conf. и SERP Acad., сподели след конференцията, че тя вече се е превърнала в крайъгълен камък за SEO общността. “Посрещнахме гости от 25 държави, сред които Япония, Китай, Израел, Тунис, Мароко, Канада и други. Дадохме възможност на лектори от 3 континента да споделят знанията си. Aз и екипът приемаме това като невероятен успех“. Организаторите си поставят за цел да разширят обхвата на събитието и да направят оптимизацията за търсещи машини достъпна за всеки. “Планираме да изведем SERP Conf. на следващото ниво с нашето пролетно издание през 2024 г.", посочи още Никола Минков. 

За трета поредна година организатор на SERP Conf. 2023 е най-международно награждаваната SEO агенция в България - Serpact. Конференцията се провежда с подкрепата на индустриалните браншови партньори: Ecommerce Europe, Българска асоциация за електронна търговия (БЕА) и др.

Информация относно SERP Conf. и всички предстоящи събития - прочетете ТУК

 

Прочетено: 493