04.12.2011

Изпълнителният председател на БСК Божидар Данев ще изнесе лекция на тема "Ефективността на инвестициите в образованието и връзката на образованието с бизнеса" пред 40 млади лидери, които са представители на парламентарно представените партии и граждански организации.

 

Сред тях са депутати, кметове, общински съветници, лидери на партийни структури и на авторитетни неправителствени организации.

 

Лекцията е част от първия курс от националната програма „Управленски умения", която организира Българското училище за политика „Димитър Паница".

 

Срещата на Божидар Данев с курсистите ще бъде на 04.12.2011 г. в гр. Правец.

 

През миналата година в дискусията по темата за образованието експертът на БСК Людмила Векова представи резултатите от анализ, създаден по проекта „Разработване и внедряване на информационна система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони".

 

С пълния текст на анализа можете да се запознаете тук.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Божидар Данев ще изнесе лекция за ефективността на инвестициите в образованието