10.10.2012

Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на семинар – дискусия относно възможности за подобряване на енергийната и екологичната ефективност сред предприятията от химическия сектор. Семинарът е насочен към доставчици на екологични услуги – консултански фирми, енергийни асоциации и др. заинтересовани от проблемите на околната среда.

Семинарът се организира в рамките на проект EEN PACT, по който БСК е партньор в международен консорциум. Стратегическа цел на проекта е да допринесе за подобряване на политиката към околната среда на малките и средни предприятия в Европа.

Проектът предоставя възможност на заинтересованите доставчици на екологични услуги да се включат в неговите дейности. По време на семинара ще бъдат обсъдени възможностите за сътрудничество между доставчиците на екологични услуги и БСК. EEN-PACT ще даде възможност на заинтересованите консултантски фирми да осъществят директни контакт с фирми – техни потенциални клиенти.

Партньори по проекта са организации от Франция, Испания, Гърция, Германия и Португалия.

Дискусията ще се проведе на 10 октомври 2012, сряда, от 10.00 – 17.00 ч., в БСК, София, ул. Алабин 16-20. Водещ ще бъде Г-н Димитър Бранков, водещ експерт по проекта.

Участието в семинара е безплатно. С оглед на възможността за активно участие от страна на доставчиците на екологични услуги, броят на участниците е ограничен. Регистрации за участие се приемат до 9 октомври, вторник, или до изчерпване на местата.

За информация и регистрация:

E-mail: ierc2@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Първа национална среща с представители на доставчиците на екологични услуги по проект EEN-PACT