29.10.2013 - 02.11.2013

В периода 29.10.2013 г. – 02.11.2013 г. Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятияь организира участието на български малки и средни предприятия (МСП) в търговска мисия с провеждане на двустранни срещи и посещение на международната специализирана изложба WorldFood Ukraine – International Food and drink exhibition, гр. Киев и гр. Одеса, Украйна.

В търговската мисия ще бъдат включени фирми от сектор хранително -вкусова промишленост.

Агенцията поема разходите за самолетен билет, трансфери летище – хотел – летище, хотелско настаняване за един представител от предприятие, вътрешен транспорт (когато е необходимо), отпечатване на каталог на българските участници в търговската мисия, като заплаща съответната част от стойността до размера на предвидените разходи.

При организиране на двустранни срещи – наем на зала за провеждане на срещи с потенциални бизнес партньори, възнаграждение за преводачи, техническо оборудване и пр.

ИАНМСП поема всички или част от тези разходи.

ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Специализирана изложба WorldFood Ukraine – International Food and drink exhibition (29.10-02.11.2013 г., Украйна)