30.09.2013

На 30 септември 2013 г., понеделник, от 11.00 часа, в залата на БСК (ул. Алабин 16-20, ет.1) ще се проведе пресконференция на Секторен консултативен съвет " Химическа промишленост".

Ще бъде представен „Секторен анализ на сектор „Производство на химични продукти” - текущи тенденции, проблеми и потребности“,  подготвен по проект „Разработване и внедряване на информационна система за оценка на компетенциите на работната сила по браншове и региони”, който се осъществява в периода 2009-2013 г. от Българска стопанска камара - съюз на българския бизнес (БСК).

Анализът е разработен от екип експерти, предложени от Секторния консултативен съвет „Химическа промишленост”. Основна задача на анализа е да задълбочи и обобщи изследването на тенденциите в управлението на човешките ресурси в сектора, като се отчетат очакваните промени в технологично и организационно отношение. Водещи акценти в изследването са прогнозата на вероятностните нови умения, компетенции и професии в сектора, едновременно с очертаване на дефицитните работни места, професии, специалности, умения и компетенции, както и необходимите промени в образователната и квалификационните системи.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ: Представяне на Секторен анализ на сектор „Производство на химични продукти” - текущи тенденции, проблеми и потребности“