08.10.2013 - 10.09.2013

Аутомотив Клъстер България (ACB) има удоволствието да ви покани на първата Международна автомобилна конференция България (IACB).

Конференцията е предназначена за всички експерти, които желаят да споделят опит или търсят възможности за разширяване на бизнеса си на бързоразвиващия се източноевропейски пазар.

Международни изложители на продукти и услуги "Произведено в България" ще предложат ексклузивна платформа за създаване на многостранни бизнес контакти. Представители на министерства и правителствени организации също ще присъстват.

Конференцията ще се проведе под патронажа на президента на Република България – г-н Росен Плевнелиев.

Първата Международна автомобилна конференция в България предоставя възможност да:

  • научите от водещия китайски автомобилопроизводител Great Wall за стратегиите по отношение на разширяване на бизнеса им в Европа и за избора им на България за тази цел.
  • се запознаете със стратегическите тенденции и нови изисквания към доставчиците на лидерите в индустрията Mercedes-Benz, Volkswagen, BMW, Porsche и Hyundai.
  • получите информация от първа ръка от 10 международни Tier 1 доставчици като Johnson Controls, Bosch, Grammer, Würth Elektronik, IMI Electronics и Festo, водещи автомобилни дистрибутори като Balkan Star и Ind. Commerce и важни партньори доставчици като BASF и ETEM, относно разработване и производство на части и създаване на търговски дружества в България. Много от тези компании, които имат бизнес в източна Европа, ще изложат предимствата на България пред останалите страни от Югоизточна Европа.
  • да участвате в 3 дискусионни панела с фокус върху реални примери за нова пазарна експанзия и регионални изисквания: „Ауто Парк България“ (изграждане и развитие на автомобилен индустриален парк), „Електромобилност“, „Защо България е подходяща дестинация за инвестиции“.
  • да посетите заводите на Great Wall / Litex Motors, Grammer и IMI Electronics и да добиете реална представа за прозводствения потенциал и организация на инвеститорите.

 

Аутомотив Клъстер България ще се радва да Ви посрещне на първата Международна автомобилна конференция България 2013.

Допълнителна информация може да получите на: conference2013@automotive.bg и на телефон 02/90 30 692.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Първа международна автомобилна конференция в България