18.10.2018 - 21.10.2018

Аутомотив Клъстер България има удоволствието да Ви покани на първия Automotive Forum & Expo Sofia 2018, който ще се проведе от 18 до 21 октомври 2018 г. в Интер Експо Център София.

Automotive Forum & Expo Sofia 2018 се провежда с подкрепата на Automechanika, световния лидер в областта на събитията, посветени на автомобилната индустрия и аутомотив компонентите.

Automotive Forum & Expo Sofia 2018 се състои от две части: форумна и изложбена.

Automotive Expo ще бъде посветено на изложители от областта на автомобилните части и компоненти, автосервизно и гаражно оборудване, аксесоари и консумативи за леки, лекотоварни и тежкотоварни автомобили.

Automotive Forum ще съдържа четири компонента:

  • международна конференция,
  • кариерни дни за аутомотив и IT специалисти,
  • възможности за b2b срещи на международно ниво
  • зала на бъдещето за електромобили и умна инфраструктура.

Събитието е отлична  възможност за фирмите от машиностроенето  да представят своите продукти, да популяризират бизнеса си, да създадат нови контакти, да намерят мотивирани служители и да се запознаят с всичко най-ново и интересно от бранш, който е в тясна връзка с тяхната непосредствена дейност.

За директна връзка с Аутомотив Клъстер България всички заинтересовани могат да се свържат на и-мейл: events@automotive.bg

ПОКАНА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Automotive Forum & Expo Sofia 2018 - 18 – 21 oктомври 2018 г.