07.03.2014

За трета поредна година Индустриален клъстер "Електромобили" (ИКЕМ) ще връчи своите награди за принос в насърчаването и популяризирането на електрическата мобилност в България.

Голямата награда за цялостен принос е  "Кубратов меч" и ще бъде връчена от г-жа Анна Янева - Заместник-министър на икономиката и енергетиката.

На събитието ще присъстват кметове и представители на общини в България, с които ИКЕМ има подписани договори за сътрудничество, членове и партньори на клъстера в сферата на Електрическата мобилност и др.

Връчването на наградите е в рамките на специализираното изложение „MachTech&Metal”, което се провежда от 5 до 7 март 2014 г. в Интер Експо Център, гр. София. На изложението участват утвърдени производители, дистрибутори и партньори, работещи активно в областта на електрическата мобилност.

Награди и категории:

  1. Голяма награда – Награда за цялостен принос за електрическа мобилност  – „Кубратов меч”;
  2. Категория - Принос в Бизнеса в електрическата мобилност - Диплом;
  3. Категория - Български продукт на електрическата мобилност - Диплом;
  4. Категория - Наука и образование за електрическа мобилност – Диплом.

 

От името на Управителния съвет на Индустриален клъстер „Електромобили“ Ви каним да присъствате на церемонията по връчването на наградата, която ще се състои на 7 март от 11:00 ч. в сградата на Интер Експо Център, бул. Цариградско шосе 147, гр.София.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Индустриален клъстер