14.04.2014

Резултатите от социологическо проучване на тема „Бариерите пред заетостта на хората с увреждания според бизнеса” ще представи зам.-председателят на БСК Димитър Бранков по време на дискусионен форум „ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ТРУДОВА ЗАЕТОСТ НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНИЯ. Предизвикателства и перспективи“.

Форумът ще се проведе в понеделник, 14 април 2014 г., от 10.00 до 16.00 часа, в зала „Александър“ на хотел „Радисън“ – София. Програмата предвижда дискусията да бъде открита официално от министъра на труда и социалната политика Хасан Адемов, председателя на парламентанрната Комисия по труда и социалната политика Корнелия Нинова и посланика на Великобритания у нас Джонатан Алън.

С изказвания по темата в дискусията ще се включат още Минчо Коралски – изпълнителен директор на Агенция за хората с увреждания, Николай Николов – зам.-изпълнителен директор на Агенцията по заетостта, Любов Костова – директор на Британски съвет за България, и др.

Вж. ПРОГРАМА

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дискусия „Възможности за трудова заетост на хората с увреждания“