„Реиндустриализацията и клъстеризацията – проблеми и предизвикателства“ е тема на поредната дискусионна среща от поредицата "На чаша кафе в БСК".

Срещата ще се проведе по инициатива на Асоциацията на бизнес клъстерите в България на 3 юни 2014 г., от 14.00 до 16.00 часа, в заседателната зала на БСК (ул. Алабин 16-20, ет.1).

Кирил Желязков, главен директор в БСК, ще направи презентация на тема "Реиндустриализацията и клъстерите в България - възможните общи платформи и полета за дейност", а председателят на Асоциацията на клъстерите в България Илия Левков ще представи изводите от досегашната практика на клъстерите у нас.

Целта на дискусията е да бъдат обсъдени идеи и предложения на браншовите организации и на индустриалните клъстери за подобряване на бизнес средата и разработването на проекти за нови технологични решения в процеса на реиндустриализация на българската икономика.

Молим да заявите Вашето участие в срещата на тел. 02/ 932 09 78 или на e-mail: branch@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дискусия: „Реиндустриализацията и клъстеризацията – проблеми и предизвикателства“