28.11.2016

На 28 ноември 2016 г. (понеделник), от 16.00 до 17.30 часа, в конферентната зала на БСК, ще се проведе поредната дискусионна среща от поредицата „На чаша кафе в БСК“. Инициатори на дискусията са Сдружението на общинските болници в България и Иновативен клъстер „Симулационни модели в медицината“.

Основната дискусионна тема е „Индустрия за здравословен начин на живот – тенденции и перспективи в България“.

Кратки встъпителни презентации по телата ще направят:

Д-р Радко Велков, СОББ, „Системата на здравеопазването и инокомиката на знанието“;

Д-р, инж. Кирил Желязков, БСК, - „Съвременни технологии и индустрия за здравословен начин на живот – предизвикателствата пред бизнеса“;

Проф. д-р, инж. Пламенка Боровска, Сдружение „Ин-силико интелект“, „Ин-силико знания и технологии“.

Целта на дискусията е участниците да консолидират мнения и предложения за законодателни инициативи и подобряване на бизнес средата за повишаване на конкурентоспособността на индустрията за здравословен начин на живот и използването на нови технологични решения в системата на здравеопазването.

Участието в срещата е безплатно. За заявки за участие и др. въпроси можете да се обръщате към Кирил Желязков на тел. 02 93 209 77 или на електронен адрес branch@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Дискусия „Индустрия за здравословен начин на живот – тенденции и перспективи в България“