24.02.2015

Българската стопанска камара и Black Peak Capital имат удоволствието да Ви поканят на чаша кафе с инвеститори.

Срещата ще се проведе в Българската стопанска камара на

 24 февруари 2015 г., вторник, 13:30 – 15:30 ч.

След срещата са планирани индивидуални консултации по конкретни казуси.

Дискусията се организира с основна цел да даде информация на малки и средни предприятия (МСП) в търсене на източници на финансиране и конкретно – дялово финансиране. Организаторите предлагат коментари по трета фаза от Инструмент за МСП към програмата "Хоризонт 2020" и задълбочен преглед на възможностите, които дава BlackPeak Capital.

Водещи на срещата ще бъдат Росен Иванов и Ивайло Господинов – управляващи партньори на BlackPeak Capital и Веселин Илиев БСК – национално контактно лице по програмата "Хоризонт 2020 „Достъп до финансиране“.

BlackPeak Capital инвестира в почти всички иновативни решения на МСП с изключение на финансови услуги, селскостопанска дейност, недвижимост (тук попадат хотели, ресторанти, складова и магазинна дейност).BlackPeak предоставя дялово или мецанин финансиране.

Участието в срещата е безплатно, регистрацията е задължителна и в срок до 23.02.2015.

За участие в срещата попълнетеприкачената форма.

Заявилите индивидуални консултации ще се ползват с предимство.

За контакти: Кръстю Малаков, тел: +359 2 932 09 34, e-mail: ierc2@bia-bg.com

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

На чаша кафе с инвеститори (24.02.2015 г.)