02.06.2014 - 05.06.2014

В периода от 02-05 2014 г. в Aман ще се проведе 11-то издание на Международното изложение на електротехника, материали и съоръжения ( JIMEX), в сътрудничество с Асоциацията на инженерите в Йордания, националните енергийни институти и индустриални организации.

Мероприятието се фокусира върху широка гама от нови продукти и иновационни технологии като: строителна и индустриална техника, енергия от възобновяеми източници, автоматизация, електроника, ел. инсталация, ел. машини, ел. генератори, електро – механичен монтаж, апаратури, кабели, отоплителна, охладителна техника, приспособления, техника за опазване на околната среда, газови инсталации, инструменти и промишлени доставки и др.

В изложението ще участват фирми от Китай, Индия, Южна Корея, Тайван, Португалия, ОАЕ, Саудитска Арабия, Египет , Ирак и Йордания.

Събитието е в списъка на Съюза на международните панаири (Union des Foires Internationales - UFI).

За допълнителна информация може да посетите следния сайт: http://jimex.weebly.com/

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

11-то издание на Международното изложение на електротехника, материали и съоръжения