21.11.2014

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара и Австрийската професионална асоциация за управление на консултации, счетоводство и информационни технологии (FV UBIT) на Австрийската Федерална икономическа камара организират IT Experts’s Day 2014, който ще се проведе на 21 Ноември 2014 година от 09:00 часа до 18:00 часа, в Корнойбург, Австрия.

Темата на тазгодишното събитие е "Сътрудничество в ИКТ-сектора - устойчива и успешна работа в мрежа".  Денят започва с провеждането на двустранни бизнес срещи от 10.00 – 12.15 ч.,  последвани от семинари и дискусии със симултанен превод немски / английски език.

Защо да участвате?

  • Намиране на нови бизнес партньори;
  • Създаване на нови международни контакти за успешни сътрудничества в рамките на един ден;
  • Получаване на информация за нови тенденции в ИКТ индустрията.

Участието на събитието е безплатно, участниците трябва да покрият само пътните, дневните и разходите по настаняването. Регистрацията е задължителна и се прави на сайта на събитието.

След като регистриранията се направи успешно, ще получите вашия личен код за онлайн платформа, чрез която се заявяват срещи с фирми към които имате интерес. Моля, не забравяйте да попълните профила на вашата фирма на английски и с  възможно най-точни данни.

Детайли за провеждане на събитието:

  •  Започва на 21 Ноември 2014 г., от 10.00 – 12.15ч;
  •  Мястото на провеждането Корнойбург – град в близост до Виена;
  • Начална страница на събитието
  • Регистрацията започва в 09:00 ч., а двустранните бизнес срещи - в 10:00ч.
  • За провеждането на семинарната сесия е осигурен симултанен превод - немски /английски език.

 

В прикачените файлове ще намерите подробна програма на събитието и възможности за настаняване.

При регистрация моля да ни уведомите!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

IT Experts