24.02.2015

Нов български университет стартира цикъл лекции по приложна икономика с водещ и модератор Божидар Данев - изпълнителен председател на БСК и член на университетското настоятелство. Лекциите ще се провеждат всеки месец в Аудитория „Божидар Даневи“ на НБУ (Галерия УниАрт).

Първата лекция ще се проведе на 24 февруари 2015 г., от 18.00 часа, и ще е на тема За нов съвременен национален проект. Лектор ще е Илиян Василев, дипломат с дългогодишна практика, а сега е управляващ партньор на консултантската компания по анализи на проектни и стратегически рискове „Иновейтив енерджи солюшънс“ ЕООД. 

"Постоянно се говори, че обучението е далеч от реалните изисквания на бизнеса. Аз вярвам, че тази граница между образованието и икономиката трябва да се стопява. Убеден съм, че това става само, когато практици и хора с идеи говорят на студентите за реалностите и възможните решения.", сподели Божидар Данев по повод старта на инициативата.

Подробности вижте ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Стартира „Дискусионен клуб по приложна икономика“ в НБУ