Българска стопанска камара в сътрудничество с Търговско-промишлената палата на Бараня, Унгария, Унгаро-българската търговско - промишлена палата и Интер Експо Център, София и с подкрепата на Enterprise Europe Network – най-голямата мрежа в подкрепа на бизнеса, има удоволствието да Ви поканят за участие в двустранни срещи за намиране на бизнес партньори от Унгария.

Събитието е организирано по повод официалното посещение на делегация от Унгария в България във връзка с участието на Унгария като страна партньор в международните специализирани изложения МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО и ИНТЕРФУД & ДРИНК  и СИХРЕ – специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване ) на Интер Експо Център.

Срещите ще се проведат на 12 ноември 2015г. от 10.30 до 17.30 часа в Интер Експо Център. Ще има възможност за провеждане на срещи и на 13 ноември 2015, петък до 14:00ч.

Целта на посещението е запознаване на унгарските компании с местния български бизнес и представяне на региона като атрактивна бизнес дестинация.

Българските участници ще имат изключителната възможност да се срещнат лично с представители на 15 водещи унгарски  производители и търговски компании от следните продуктови групи:

  •  вино; специално изработени бъчви и барели за вино;
  • специализирани унгарски храни и напитки – минерална вода, палинка, салами, сирене и консерви, форнети; марципан и изделия от марципан;
  •  кожени ръкавици, детски обувки, сувенири и занаятчийство.

 

Списък с унгарски фирми ще бъде изпратен при поискване. 

 

Повече информация за унгарските фирми ще намерите в прикачения файл и на интернет адрес:

http://food-exhibitions.bg/bg/catalogue/2015?sort=name&fairType=any&category=any&country=Hungary

Участието в събитието е безплатно. Работният език на събитието ще бъде английски.

Крайният срок за регистрация е 11.11.2015 г.

За да заявите Вашия интерес за участие, моля попълнете прикачения формуляр, като посочите удобно за Вас време и час на 12.11.2015 г. и 13. 11.2015 г. до 14:00 ч.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Двустранни бизнес срещи с унгарска търговска делегация