15.03.2017

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара, Европейската мрежа в подкрепа на страните от АСЕАН, Европейско-филипинската бизнес мрежа, Европейско-индонезийската бизнес мрежа и Европейската бизнес мрежа в Мианмар ще представят възможностите и услугите на мрежите в подкрепа на европейските фирми с интереси в страните от АСЕАН.

Специализираният семинар е насочен към икономически оператори с интереси във Филипините, Индонезия и Мианмар. Темата е провокирана от зачестили въпроси и възможности за търговия с и в тези страни.

Лектори са водещи експерти от Европейската мрежа в подкрепа на страните от АСЕАН.

Семинарът ще се проведе в БСК, ул. Алабин 16-20, от 14:00 до 17:30 ч. на 15 март 2017 г., сряда.

Събитието е без такса за участие, но се изисква регистрация. Регистрации се приемат до 13 март 2017 г. или до изчерпване на местата. С оглед на възможността за активно участие от страна на участниците броят на местата е ограничен.

След пленарната част лекторите ще бъдат на разположение за 3 индивидуални срещи до 10 минути за обсъждане на конкретни въпроси. Срещите ще се проведат по реда на постъпилите заявки за тях.

Работен език: английски.

ПРОГРАМА

РЕГИСТРАЦИОННА БЛАНКА

 

За информация и регистрация:

Милена Стоева

тел.: 02 932 0934,

E-mail: ierc3@bia-bg.com

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Как се прави бизнес с Филипини, Индонезия и Мианмар - възможности за български предприятия