31.08.2017

За пети пореден път стартираме подготовката на най-успешната ни програма – „Гордея се с труда на моите родители“, която ще се проведе по време на седмицата на будителите.

Програмата цели да покаже на децата, че трудът е ценност и потребност, че всеки един от нас влагайки своя труд и знания в упражняването на своята професия, е незаменим фактор за растежа и развитието на обществото. Дава възможност на компаниите-участници да разгърнат въображението и креативността си и по нетрадиционен начин да представят пред децата същността на дейността си, своите основни професионални направления и постиженията на служителите си. Със специално разработени игри, бизнесът нагледно показва на децата по какъв начин трудът на техните родители е важен, показва, че всяка професия сама по себе си е значима за обществото, създава разбирането у най-малките, че не парите, а вложеният труд е истинският измерител на приноса на всеки за създаването на крайния продукт или услуга.

И тази година любезно каним всички заинтересовани компании да се включат в инициативата и заедно да предадем нови знания и положителни емоции на нашите деца. Предвидени са обучения за компаниите на 29 август и 13 септември 2017г. Програмата е отворена за всички организации, независимо дали са членове на Българската мрежа на Глобалния договор на ООН.

Крайният срок за записване за участие е 31 август 2017 г.

ЗАЯВКА ЗА УЧАСТИЕ

Партньори за програмата са BCause и Българската асоциация за управление на хора.

Научете повече за програмата или се свържете с нас на secretariat@unglobalcompact.bg  

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Гордея се с труда на моите родители `2017