21.06.2018

През 2013 г. Българската мрежа на Глобалния договор на ООН организира серия регионални форуми, с основна цел да покаже успешните местни партньорства между бизнеса и организациите от нестопанския сектор – неправителствени, образователни, културни, научни и социални организации и публични институции.

На форума заедно с местните компании ще обсъдим редица важни теми:

  • Защо и как корпоративна социална отговорност е за всеки бизнес
  • Лидерство и поемане на лична инициатива
  • Силата на колективните проекти
  • Партньорството като успешен подход за положителна промяна в обществото

Форумът в Бургас ще се проведе на 21 юни 2018 г., от 10.00 до 12.30 часа.

Събитието ще се осъществи в Културен център „Морско казино“, зала Георги Баев.

Партньори в осъществяването на този форум са община Бургас и Университет „Проф. Д-р Асен Златаров“ гр. Бургас.

Програмата включва откриване от домакина и общината, ключов говорител - председателят на БМГД, Огнян Траянов, представяне на добри практики от компании и партньори, и дискусия.

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е най-активната организация в страната в сферата на корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие. Тя е мрежата на отговорния бизнес, която с работата си показва, че бизнесът, посредством участието си в колективни проекти, е сила за добро. Мрежата е обединение на отговорни компании, образователни институции и неправителствени организации.

Функционира като част от световната инициатива на Глобалния договор на ООН и е национална партньорска организация на водещата европейска мрежа за КСО - CSR Europe.

Разчитаме на Вашето присъствие във форума. Поканете и своите партньори, събитието е отворено за всички ангажирани по темата.

Входът е свободен, с предварителна регистрация на link.

 

За контакт:

Даринка Георгиева 0882 173 188

darinka.georgieva@unglobalcompact.bg

Марина Стефанова 0888 637 654

secretariat@unglobalcompact.bg

www.unglobalcompact.bg

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Регионалeн форум „Бизнесът – сила за добро“, Бургас, 21 юни 2018 г.