В началото на лятото ние от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН ще проведем регионални форуми в Стара Загора, Бургас и Пловдив, за да се срещнем с местните компании и да обсъдим редица основни теми:

  • Защо и как корпоративна социална отговорност е за всеки бизнес
  • Лидерство и поемане на лична инициатива
  • Силата на колективните проекти
  • Партньорството като успешен подход за положителна промяна в обществото

Форумът в Стара Загора ще се проведе на 20 юни 2018 г., от 10 до 13 часа.

Събитието ще се осъществи в Регионална библиотека "Захарий Княжевски" с начален час 10:00 часа.

Партньори в осъществяването на този форум са община Стара Загора, Търговско-промишлена палата - Стара Загора и КонтурГлобал Марица Изток 3.

Програмата включва откриване от домакина и общината, ключов говорител - председателят на БМГД, Огнян Траянов, добри практики от компании и партньори, и дискусия.

Българската мрежа на Глобалния договор на ООН е най-активната организация в страната в сферата на корпоративната социална отговорност и устойчивото развитие. Тя е мрежата на отговорния бизнес, която с работата си показва, че бизнесът, посредством участието си в колективни проекти, е сила за добро. Мрежата е обединение на отговорни компании, образователни институции и неправителствени организации.

Функционира като част от световната инициатива на Глобалния договор на ООН и е национална партньорска организация на водещата европейска мрежа за КСО - CSR Europe.

Поканете и своите партньори, събитието е отворено за всички ангажирани по темата.

Входът е свободен, с предварителна регистрация на link.

 

За контакт:

Даринка Георгиева 0882 173 188

darinka.georgieva@unglobalcompact.bg

Марина Стефанова 0888 637 654

secretariat@unglobalcompact.bg


www.unglobalcompact.bg 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Регионалeн форум „Бизнесът – сила за добро“, Стара Загора, 20 юни 2018 г.