20.09.2017

Българска стопанска камара и Tradefy – платформата за ефективни онлайн продажби имат удоволствието да Ви поканят на специализиран семинар, насочен към малки и средни производствени предприятия с интерес към повишаване на онлайн продажбите си към Западна Европа. 

Защо да участвате?

  • Семинарът ще представи някои любопитни факти за онлайн търговията по света и големия потенциал, който тя разкрива за бизнеса, както и възможностите на платформата Tradefy, разработена специално за нуждите на българските малки и средни производители, които търсят пазари в Европа;
  • Търговията в интернет надминава по обем традиционната в много развити региони на Европа и с голяма скорост преобръща представите ни за правене на бизнес. Невероятната възможност да достигнеш с продуктите си до всеки краен потребител без посредници и непосилни условия привлича все повече български производители, но и поставя много предизвикателства пред тях;
  • Предизвикателства, за които има решение: Ела и разбери как лесно и ефикасно да се възползваш от възможностите на онлайн търговията и потенциала на пазара в Западна Европа!

Семинарът ще се проведе в БСК, София, ул. Алабин 16-20, от 14:30 до 17:30 ч., на 20 септември 2017, сряда.

С оглед на възможността за активно участие от страна на участниците броят на местата е ограничен. Регистрации се приемат до 18 септември, понеделник, или до изчерпване на местата.

Повече информация ще намерите в прикачения файл - Agenda&Reg.form

За информация и регистрация: Милена Стоева, тел.: 02 932 0934, E-mail: ierc3@bia-bg.com

Регистрирай се »

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар