Кръгла маса на тема „Подобряване качеството на живот и устойчиво развитие чрез иновации и енергийна ефективност на електродомакинските уреди“

СЕСЕД България Ви кани на кръгла маса на тема „Подобряване качеството на живот и устойчиво развитие чрез иновации и енергийна ефективност на електродомакинските уреди“, организирана под патронажа на министъра на икономиката.  

Събитието ще се проведе на 17-ти октомври (вторник) от 10:00 ч. в зала „Роял 1“ на София Хотел Балкан. Регистрацията на участниците и гостите ще започне от 9:30 ч.

Секторът на домакинските електроуреди в България има ключова роля като двигател на икономически растеж и има сериозен принос за постигането на висока енергийна и ресурсна ефективност. По време на кръглата маса представители на сектора и на съответните институции ще обсъдят възможностите, които иновациите в сферата на електродомакинските уреди предоставят за развитие на свързания дом.

Водеща тема на разговорите ще бъде и новият регламент за енергийно етикетиране, който въвежда нова скала за домакинските електроуреди, регулирани от законодателството на Европейския съюз (ЕС) за енергийна ефективност.

В обсъждането на актуалните теми за сектора ще участват и представители на Държавната агенция за метрологичен и технически надзор и на Комисията за защита на потребителите. 

При необходимост от допълнителна информация, моля не се колебайте да се свържете с госпожа Габриела Чифличка на e-mail: Gabriela.Chiflichka@cecedbulgaria.bg или на телефон: 0888 390 315.

ПРОГРАМА