01.03.2018

На 1 март 2018 г., в Брюксел, за четвърта поредна година ще се състои "Денят на BUSINESSEUROPE". Тази година форумът съвпада с 60-годишнината на организацията. По този повод в конференцията на високо равнище ще се включат бизнес лидери и европейски ръководители, сред които председателят на Европейския съвет Доналд Туск. 

„Денят на BUSINESSEUROPE 2018“ ще се фокусира върху ролята на бизнеса в обществото. Програмата на форума включва представяне на различните икономически и социални потребности на фирмите, както и панелни дебати за това как европейските политики могат да подпомагат бизнеса, така че той да може да изпълнява все по-успешно своята роля.

В поканата до делегатите на конференцията се казва: „Европа е едно от най-добрите места за живеене, работа и бизнес в света. Европейският съюз направи това възможно. Свободата на мисълта, изразяването, придвижването и предприемачеството в единния пазар без граници е в основата на нашия просперитет. Силата на закона и социалните ценности са част от европейската ДНК. За да защитим нашия начин на живот, обаче, трябва да модернизираме нашия икономически и социален модел.“

БСК е член на BusinessEurope от 1999 г., а от края на 2017 г. изпълнителният председател на БСК Божидар Данев е вицепрезидент на европейската организация.

Повече за форума можете да видите ТУК.

_______

5 телевизионни камери ще следят събитието през целия ден, а излъчването ще става ТУК.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Ден на BUSINESSEUROPE - 2018