26.03.2018

На 26 март 2018 г., понеделник, от 11.30 ч, в зала „Родопи“ на Интер Експо Център – София (ИЕЦ), предстои провеждането на Годишните награди на ИКЕМ „Кубратов меч“ - за принос в сферата на електрическата мобилност в България за 2017 г.

Наградите "Кубратов меч" са традиция за Индустриален клъстер „Електрическа мобилност“ (ИКЕМ) още от 2012 г. и чрез тях организацията изразява своята признателност към отдадените в направление „Електрическа мобилност“.

Веднага след церемонията по награждаването, от 12.30 часа, отново в зала „Родопи“, ще се състои Конференция „Електромобилността и ядрената енергетика – за едно по-добро и устойчиво бъдеще“, организирана от Българско ядрено дружество (БЯД) и ИКЕМ, с лектори – Младен Митев - председател на БЯД, Илия Левков – председател на ИКЕМ, и Любен Маринов - изпълнителен директор на „АЕЦ Козлодуй – Нови мощности“. Събитието ще продължи 1 час, след което от 13,30 ч. ще стартира Общото събрание на ИКЕМ.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишни награди за принос в електрическата мобилност „Кубратов меч“