16.05.2018

Зам.-председателят на БСК Камен Колев ще бъде официален гост на конференцията „Инвестиционен потенциал на Западните Балкани“, която ще се състои на 16 май 2018 г., 10:00-12:00 ч., в НДК, зала 3. Дискусията се организира от Министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 и Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

Мащабното събитие е планирано за навечерието на Срещата на върха на държавните и правителствени ръководители на страните от ЕС и Западните Балкани, на 17 май 2018 г. в София – период, който предоставя изключителен шанс да представим по най-добрия начин възможностите за инвестиции и бизнес развитие на целия регион.

Конференцията има за цел да насърчи регионалното сътрудничество в икономическата сфера като важна част от европейската интеграция на страните от Западните Балкани и основен двигател на техния напредък и благоденствие. 

Поканени за участие в срещата са премиерът Бойко Борисов, вицепремиерът Томислав Дончев, вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева, министърът на икономиката Емил Караниколов, председателят на Европейския съвет Доналд Туск, министрите на икономиката на Албания, Босна и Херцеговина, Косово, Македония, Сърбия и Черна гора, представители на бизнес общността. 

Работен език: български и английски (ще бъде осигурен симултанен превод).

Такса за участие: 50 лв. за членове на БФБЛ / 90 лв. за компании извън Форума.

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр до 3 май 2018 г. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе.

Спонсорство: Моля, вижте спонсорските пакети.

вж. ПРОГРАМА НА ФОРУМА I РЕГИСТРАЦИОННА ФОРМА

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Конференция „Инвестиционен потенциал на Западните Балкани“