02.07.2018

Информационна среща по повод старта на програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП“, част от норвежкия финансов механизъм 2014-2021, ще се проведе на 2 юли 2018 г., понеделник, от 15.00 до 16.00 часа, в конферентната зала на БСК (София, ул. Алабин 16-20, ет.1).

Организатори са Българската стопанска камара и Иновация Норвегия (Innovation Norway) - най-важният инструмент на норвежкото правителство за иновации и развитие на предприятията и промишлеността. 

Срещата ще бъде официално открита от г-жа Венцеслава Янчовска - генерален почетен консул на Норвегия и мениджър на Иновация Норвегия за България.

ПРОГРАМА

15:00 – Откриване – г-жа Венцеслава Янчовска, генерален почетен консул на Норвегия и Мениджър на Иновация Норвегия за България

15:05 – Представяне на програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП“ и Първа покана за набиране на проектни предложения

15:15 – Практическа информация и насоки към потенциалните кандидати

  • Формуляр за кандидатстване и придружителни документи
  • Процес на оценяване и подбор на проектните предложения
  • Двустранни партньорски проекти
  • Юридически аспекти

16:50 – Въпроси и отговори

 

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Представяне на програма „Развитие на бизнеса, иновациите и МСП“,  част от норвежкия финансов механизъм 2014-2021