15.10.2018 - 16.10.2018

Програма Обучителен екип I Как да кандидатствам?

_________

"Програма за лидерство и иновации за устойчивост"

е създадена от Българската асоциация за безалкохолни напитки и Американския университет в България под мотото:

Лидерство. Създаване. Подкрепа.

За програмата:

Изпълнителната лидерска програма е разработена съвместно от Американския университет в България и Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки в България, с подкрепата на известни международни преподаватели. Това представлява нова, уникална образователна възможност, обусловена от нарастващото търсене на устойчиво бизнес обучение. Програмата има за цел да образова специалисти в областта на устойчивото развитие и най-добрите бизнес практики. Специалистите ще бъдат обучени в продължение на четири пълни дни в помещенията на Американския университет в България в две групи и две онлайн сесии:

Част 1: 15-16 октомври

Част 2: 19-20 ноември

Визия:

Устойчивостта разчита на организационни и технологични иновации, което води до финансова и социална възвращаемост. Като такъв, прилагането на програма за устойчивост може да служи за по-добро съгласуване на практиките на организацията с нейните цели, мисия и ценности. Програмата се фокусира върху бъдещите лидери на промяната, за да подкрепи развитието на обществото по начин, който укрепва собствената си организация. Фокусът е върху лидерството и личностното развитие по отношение на усъвършенстването на опита на участниците. Търсим силно мотивирани, самоуверени, амбициозни и вдъхновени хора, които не се страхуват от предизвикателства, винаги се стремят към знания и биха искали да се учат в областта на споделената отговорност и устойчивия бизнес растеж.

Кандидатствайте, за да се присъедините към интелигентна общност от устойчиви професионалисти!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.