22.11.2018 - 23.11.2018

Редовното заседание на Съвета на президентите на BusinessEurope ще се проведе във Виена на 22 и 23 ноември 2018 г. В заседанието ще участва и изпълнителният председател на БСК Радосвет Радев.

Дневният ред включва приемане на протокола от предишното заседание на Съвета на президентите, което се проведе на 18 май в София при домакинството на Българска стопанска камара.

Програмата включваше среща с президента на РБ Румен Радев и дискусия с министъра на Българското председателство Лиляна Павлова. БСК, която е член на BusinessEurope от 1999 г., получи висока оценка за организацията и провеждането на събитието от страна на делегатите.

По време на заседанието през ноември са предвидени и среща с федералния канцлер на Австрия Себастиан Курц, обсъждане и приемане на насоки за развитието на Европа до 2030, доклад за напредъка по Брекзит, доклад за състоянието и бъдещето в областта на енергетиката и климата и приемането като асоциирани членове на три организации от Румъния, Сърбия и Черна гора.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Съвет на президентите на BusinessEurope – 22-23 ноември 2018