08.01.2019

На 8 януари 2019 г., от 14.00 часа, в Гранитната зала на Министерския съвет ще се проведе заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС) във връзка с получена декларация от Конфедерацията на независимите синдикати в България (КНСБ) относно пазара на електроенергия в България.

Членовете на НСТС ще обсъдят поставените в декларацията теми от сектор „Енергетика“. В тази връзка, за участие в заседанието са поканени вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на финансите Владислав Горанов, министърът на енергетиката Теменужка Петкова, председателят на Комисията по енергетика към НС Делян Добрев, председателят на Комисията по икономическа политика и туризъм към НС Петър Кънев, председателят на Комисията за енергийно и водно регулиране Иван Иванов, изпълнителният директор на „Български енергиен холдинг“ ЕАД Петьо Иванов и изпълнителният директор на „Национална електрическа компания“ ЕАД Петър Илиев.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Заседание на НСТС