28.02.2019

В началото на 2019 г. влезе в сила Правилникът за прилагане на ЗМИП, който задейства редица срокове в изпълнение на закона. За да подпомогне задължените лица по чл. 4, Медийна лаборатория, организира Бизнес тема: Новите правила срещу пране на пари. Това е третото обучение по тази тема, което издателят на сайта Economix.bg предлага.

Поради изтичащите срокове през май 2019 г. фокус на събитието са вътрешните правила и декларациите за действителен собственик. Първата тема ще бъде представена от адвокат Димитър Цвятков, партньор в CMS София, една от големите кантори със значителен опит по темата. Изискванията за разкриване на действителен собственик са тема на лекцията на Любомир Авджийски.

Конференцията ще завърши с дискусия по актуални практически проблеми като идентифицирането на съмнителни операции и проверката на произхода на парите. В нея ще участват представители на финансовия сектор и професионалисти в областта на мерките срещу пране на пари.

Бизнес тема: Новите правила срещу изпиране на пари е на 28 февруари, от 9,30 часа в Новотел София

Цената за участие при регистрация до 20 февруари е 89 лева, а след тази дата – 99 лева. Предвидени са отстъпки.

Регистрацията продължава до 26 февруари или до изчерпване на местата.

При едновременна регистрация за Бизнес тема: Новите правила срещу изпиране на пари и другото ни събитие Бизнес тема: Промени в защитата на лични данни, се ползва 10% отстъпка.

За подробности - https://economix.bg/events-business-theme

Телефон за контакти: 02 468 9115

Електронна поща – office @ economix.bg

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Нов форум по Закона за мерките срещу пране на пари