Активиране на ресурсите на пазара на труда“ е основната тема на предстоящата международна HR конференция, която Българска асоциация за управление на хора организира на 30 и 31 май в Боровец. 

В програмата на събитието са включени лектори от различни индустрии, които ще дадат отговор на няколко основни въпроса: промяната в HR функцията и новите роли на професионалистите в сферата, съобразено с динамиката на бизнеса; новите канали за привличане на кандидати; кои са предизвикателствата, пред които сме изправени една година след въвеждането на Регламента за защита на личните данни, вкл. как да ги преодолеем; как да развиваме специалистите, от които имаме нужда, вътре в компанията и/или в партньорство с образователни институции; привличане на кандидати с позитивни фирмени практики и как да активираме нишовите резерви на пазара на труда. 

Основни лектори на събитието са Том Хаак, директор на HR Trend Institute; Иван Нейков, Балкански институт за труда и социалната политика и доц. Ралица Ганева от СУ "Св. Климент Охридски", анализатор на пазара на труда и участник в проекта на МТСП за анализ на бъдещия пазар на труда в България към 2032 г. 

Крайният срок за ранни записвания е 10 май – подробности може да намерите ТУК.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

HR конференция „Активиране на ресурсите на пазара на труда“