10.10.2019 - 12.10.2019

Изложение на младежкото техническо творчество ще се проведе в периода 10-12 октомври 2019 г., в гр. Горна Оряховица. Организатор на събитието е Фондация „Милен Григоров“, чийто председател (инж. Владимир Григоров) е член на УС на Стопанска камара – В. Търново. Официалното откриване на събитието е на 10 октомври 2019 г., от 11.00 часа.

Очаква се в изложението да се включат 60 професионални технически гимназии и 5 технически университета, както и участници от съседните балкански страни. В рамките на форума ще се проведе паралелна младежка научна конференция.

В миналогодишното изложение участваха над 300 изложители с разработки в областта на електрониката, електротехниката, мехатрониката, софтуера, машиностроенето и др.

Предстои публикуване на програма и форма за регистрация.

За връзка и допълнителна информация:

Тел. 0885 048 141, e-mail: mtt_go@abv.bg, www.facebook.com/MTTGORNA

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Изложение на младежкото техническо творчество (Г. Оряховица)