06.11.2019 - 09.11.2019

Тази година изложението "МЕСОМАНИЯ" ще се проведе от 06 до 09 ноември 2019 г. в зали 1 и 2 на Интер експо център, София.
Събитието, по традиция се организира от Асоциацията на месопреработвателите в България с подкрепата на Агенция Булгарреклама. 

Профил на изложбата: Месо и месни продукти
Целева група: Специалисти и широка публика 

Профил на МЕСОМАНИЯ:

Месо и месни продукти -  месни разфасовки и заготовки от мляно месо, малотрайни и трайни колбаси, сурово-сушени, сурово-пушени и трайни варено-пушени продукти и др.

Деликатеси

Адитиви

Машини, съоръжения, технологии и друга техника за производство, преработване, съхранение  и предлагане на продуктите

Хладилна и климатична техника

Оборудване за търговски обекти

Специализирано лабораторно оборудване

Опаковки и опаковъчни машини, устройства за маркиране и етикетиране

Специализирани транспортни средства

Специализирани подови покрития

Професионални почистващи системи, аксесоари,  препарати, системи за миене и хигиенно оборудване

Паралелно с МЕСОМАНИЯ в шестте зали на Интер Експо Център ще се проведат международните специализирани изложби СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД & ДРИНК.

Паралелното провеждане на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, ИНТЕРФУД И ДРИНК, САЛОН НА ВИНОТО с богатата си делова програма увеличават възможностите за осъществяване на ползотворни контакти както за изложителите, така и за потребителите на продукти и услуги от хранително-вкусовата промишленост.

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Mеждународно специализирано изложение „МЕСОМАНИЯ 2019“