20.09.2019

Със стилно градинско парти в дипломатическия клуб в Горна баня вчера Асоциацията на месопреработвателите в България (член на БСК) отбеляза своя 25-годишнина. Празникът беше уважен от зам. министъра на земеделието Янко Иванов, председателят на БСК Радосвет Радев, представители  на преработвателния бранш като Мария Кукушева, кандидатът за кмет на София Мая Манолова и месопреработватели.

„За четвърт век АМБ успя да  възстановява доверието към качеството на нашите типични български продукти. През всички тези години АМБ не спря да полага усилия за разширяване на достъпа до пазара у нас и в чужбина, да допринася за създаването на условия за лоялна конкуренция в бранша и да утвърждава българските традиции и професионализъм в месната индустрия”, каза в своето приветствие председателят на БСК Радосвет Радев.

Председателят на асоциацията Атанас Уджанов пожела на всички нейни членове още по-големи успехи. „Искаме всички инвестиции които правим да допринасят за това, на масата да слагаме най-качествените и добри продукти, които да отговарят на все по-високите изисквания на потребителите”, заяви и председателката на Румънската асоциация на месопреработвателите и вицепрезидент на Европейската асоциация Дана Танасе.

 

Дата: 20.09.2019

Източник: БСК

Прочетено: 2188