18.10.2019

Имаме удоволствието да ви поканим на семинара „Дискриминация на работното място: Как да въведем подходяща работна среда в практиката“, който се организира от Европейската комисия на 18 октомври 2019 г. (петък), 8:30-12:30 ч., в х-л „ИнтерКонтинентал“.

Събитието ще събере представители на институциите и на отговорните компании, за да обсъдят дългосрочни политики и конкретни стъпки, които осигуряват подходяща работна среда за хората с увреждания.

Семинарът е част от европейска кампания за борба срещу дискриминацията на работното място, а участниците от бизнеса ще имат възможност да споделят своите програми за наемане и задържане на хората с увреждания, както и практическия си опит, решения и добри практики. Най-успешните примери ще намерят място в специален европейски наръчник, който ще бъде разпространен в края на кампанията.

Семинарът е безплатен, но изисква предварителна онлайн регистрация до 9 октомври 2019 г. на сайта: https://destree.eventsair.com/empl-disc-sofia/registration/Site/Register.

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Семинар „Дискриминация на работното място: Как да въведем подходяща работна среда в практиката