20.04.2020 - 23.04.2020

Enterprise Europe Network към Българска стопанска камара има удоволствието да ви покани на двустранни срещи Technology & Business Cooperation Days по време на едно от най-големите изложения за индустриални технологии Hannover Messe, които ще се проведат от 20 до 23 април 2020 г. в Хановер, Германия.

Technology & Business Cooperation Days по време на HANNOVER MESSE е мястото за предприятията и развойните организации да намерят партньори за технологични или бизнес партньорства чрез предварително организирани двустранни срещи. През последните 10 години повече от 3800 участници са се включили в двустранните срещи и са създали многобройни международни партньорства.

Тази година двустранните срещи са насочени към следните теми:

  • Индустрия 4.0 – ИТ, роботика, автоматизация
  • Ресурсно и енергийно ефективни технологии за производство
  • Устойчива енергия
  • Измервателна техника

Technology & Business Cooperation Days по време на HANNOVER MESSE са отворени за участие за следните организации:

  • Фирми
  • Организации за развойна дейност
  • Инвеститори

Какво може да очаквате?

  • Възможност да представите и обсъждате международни проекти;
  • Ще придобиете пълна представа за най-новите тенденции в областта на индустриалните технологии;
  • Ще имате възможност на предварително уговорени двустранни срещи с потенциални бизнес партньори;
  • Ще осъществите обещаващи контакти в предварително уговорени срещи;
  • Разширяване на професионалната Ви мрежа;
  • Нови дългосрочни партньорства;
  • Удобна зона за срещи;
  • Професионална подкрепа на място.

Участието в събитието е без такса за участие при регистрация до 29 февруари 2020 (ранна регистрация). След тази дата се заплаща такса за участие от 119 евро с ДДС. Билетите за вход и освежителни напитки са включени за всички участници. Участниците покриват разходите си за транспорт и пребиваване по време на събитието. Участниците ще бъдат потърсени за обратна връзка от съответния support офис на Enterprise Europe Network, отговарящ за тяхната държава. За България това е Българска стопанска камара. При регистрация, моля посочвайте support office за двустранните срещи Bulgarian Industrial Association.

Как работим?

Двустранните, предварително уговорени срещи са бърз и лесен начин да срещнете потенциални партньори. Хората се срещат за около 20 минути/среща, които обикновено са достатъчни да се създаде връзка, след което се чува звънец и започва следващата среща.

1. Online регистрация

  1. Регистрирайте се за двустранните срещи и създайте свой собствен профил за сътрудничество на следния линк.
  2. Краен срок за регистрация и насрочване на срещи: 29 февруари 2020 без такса за участие; 20 април 2020 с такса за участие от 119 евро с ДДС.
  3. В профила си заявете какво предлагате и какъв тип сътрудничество търсите.

Всички профили за сътрудничество ще бъдат публикувани онлайн и ще бъдат отворени за разглеждане от останалите участници. Можете да промените профила си по всяко време.

2. Промоция на публикуваните профили

Всички профили ще бъдат промотирани от организаторите на събитието и всички останали участници в събитието ще могат да разглеждат вашия профил и да заявят среща с вас.

3. Избор и заявяване на двустранни срещи

Уведомяване по е-mail

Ще бъдете информирани по e-mail, кога можете да започнете да насрочвате срещи. Разгледайте кои профили са най-обещаващи за вас. В системата има интелигентни опции за търсене, които могат да ви насочат.

Заявяване на срещи

След като сте намерили потенциални партньори, заявете чрез системата среща с тях. Винаги можете да добавяте още срещи, но имайте предвид, че срещите се управляват на принципа "first come - first served". Можете да заявявате срещи, но и другите участници могат да заявят среща с вас.

Ваш личен график със срещи

Няколко дни преди събитието ще получите личния си график със срещи. Можете да го проверявате и онлайн. Графикът включва времето, номер на маса и кого ще срещнете.

4. По време на събитието

На регистрация ще получите последна версия на графика си, включващ и срещите в последната минута. На място екип на Enterprise Europe Network ще ви съдейства.

Език на провеждане на срещите: английски

 

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Technology & Business Cooperation Days по време на HANNOVER MESSE