24.06.2020 - 26.06.2020

Традиционната пролетна конференция на Българска асоциация за упраление на хора (професионалната организация на HR специалистите в Бъгария) тази година се трансформира във виртуално тридневно събитие* – 24-26 юни 2020 г, със силно международно и родно участие. 

Темата на конференцията е “Re:Start HR” и основните акценти ще бъдат уроците, които научихме по време на кризата с COVID-19  и как ще ги прилагаме оттук нататък; как се променя HR функцията в условията на криза, какви успешни модели на работа се налагат с цел ефективно функциониране на компаниите; какво се случва със служителите, когато организациите оперират в условия на криза и несигурност; какви промени настъпват на пазара на труда - в България и региона;  креативност и устойчивост в ерата на COVID-19; „бавното живеене“ и какво ни дава то. 

Програмата е пълноценна със стремежа да отговори на новите въпроси и да зададе новия ритъм на развитие и осъвършенстване на HR общността в България. Съдържанието предлага разнообразие от международни лектори и представители на родния бизнес, които ще разкажат в дълбочина за своето разбиране на предизвикателствата и ситуациите, пред които са изправени техните компании. 

Направете своята РЕГИСТРАЦИЯ до 21 юни 2020 г., вкл. ТУК!

_____________

Моля, имайте предвид, че по време на събитието ще бъдат направени снимки, видео и/или аудио записи. С участието си в събитието давате на организаторите правото да използват тези материали за некомерсиални цели, включително да публикуват снимки и/или видеоклипове в уебсайтове и профили в социални мрежи.

Годишна конференция на БАУХ: Re:Start HR